Speciaal voor mama

 

Het is vroeg in de avond als de deurbel gaat. Daar staat mijn klant: een schattig jongetje, twee turven hoog, met zijn vader. Hij komt een cadeautje kopen voor mama, zo vertelt hij. Mama moet, als de baby komt, naar het ziekenhuis. Zodra hij naar mama en zijn nieuwe broertje of zusje mag wil hij iets moois voor mama meenemen. De regenlaarsjes gaan uit en hij volgt me naar boven. Gebiologeerd door het scala aan kleuren en kralen kijkt hij in het rond. Weet je al wat je aan mama wil geven, vraag ik hem. Ja, klinkt het vastberaden, een armband. In de eerste doos handgemaakte armbanden vind hij al snel dé armband: mooie gekleurde agaatjes op elastiek geregen met een zilveren Boeddhakraal. Omdat de Boeddhakraal ook kan staan voor een religie die in deze omgeving niet gangbaar is, overleg ik even met papa of dat goed is. Het cadeau moet natuurlijk wel met trots gedragen kunnen worden! Papa bevestigd dat het geen probleem is. Ik pak de armband in vloeipapier in. Naast me zoekt de jongen een cadeautasje uit. Ik smelt als hij me vol trots het vrolijk gekleurde exemplaar laat zien dat hij heeft uitgekozen. We lopen naar beneden, de laarsjes gaan weer aan. Aan de hand van zijn vader wandelt hij het pad af, het tasje bungelt vrolijk heen en weer. Dag lieverd zeg ik zachtjes en knipper een paar keer stevig voordat ik mijn beeld weer scherp heb.

 

Butterfly Designs                                                                                               

Oranjestraat 11A                                                                 

3921 BA  Elst (Utr.)                                                                      

06-12280049         

 

Wilt u langs komen? Gezellig maar graag vooraf even bellen!      

 

Reparaties mogen (goed verpakt in bijv een envelop) ook door de brievenbus worden gedaan.

Vergeet u niet uw naam en telefoonnummer op de envelop te zetten?                                                              

 

KvK 30251010