Materialen

Butterfly Designs maakt uitsluitend gebruik van natuurlijke en kwalitatief hoogstaande materialen zoals glas, keramiek, hout, halfedelsteen, parels en schelpen. Ieder sieraad wordt zorgvuldig met de hand vervaardigd waardoor ieder sieraad uniek is. 


Het proces

Zoals een larve zich ontpopt tot een prachtige vlinder, zo vormt een kraal, een parel of de kleur van een halfedelsteen het begin van een ontwerp. Op een kralenbord wordt dit ontwerp langzaam tot leven gebracht na lang wikken en wegen, veranderen en verleggen. Elk sieraad wordt met veel liefde samengesteld om recht te doen aan elk uniek onderdeel ervan.

 

Sieraden op maat

Butterfly Designs is gespecialiseerd in het maken van sieraden op maat. Zoekt u een ketting voor een speciale gelegenheid, om te combineren met uw lievelingsjurk of voor een zakelijk diner? Butterfly Designs denkt graag met u mee om voor u het perfecte sieraad te ontwerpen. Bij op maat gemaakte sieraden wordt uitvoerig aandacht besteed aan uw ideeën en wensen betreft ontwerp, kleuren en materialen alvorens voor u aan de slag te gaan.

 

Reparaties en remake

Voor reparaties of een remake van uw oude sieraad bent u Butterfly Designs aan het juiste adres. Uw kapotte sieraad wordt professioneel gerepareerd of onderdelen worden vervangen waarbij de kosten vooraf worden gecommuniceerd.

 

Is uw oude sieraad uit de mode of kapot maar bent u er wel aan gehecht vanwege een speciale herinnering of de emotionele waarde? Butterfly Designs maakt er graag weer iets moois en draagbaars van.

Butterfly Designs                                                                                               

Oranjestraat 11A                                                                 

3921 BA  Elst (Utr.)                                                                      

06-12280049         

 

Wilt u langs komen? Gezellig maar graag vooraf even bellen!      

 

Reparaties mogen (goed verpakt in bijv een envelop) ook door de brievenbus worden gedaan.

Vergeet u niet uw naam en telefoonnummer op de envelop te zetten?                                                              

 

KvK 30251010