Bericht op de website: Heel veel dank voor de prachtige ketting die ik kocht tijdens een vakantie in NL, in hotel Zonneheuvel, Doorn.  Grappig is dat ik nooit van kettingen heb gehouden maar toen ik deze zag was ik ontroerd! Sinds het familie bezoek in NL draag ik hem iedere dag.
Daarom, wilde ik je graag heel heel hartelijk danken voor de gave die je hebt om zulke prachtige sieraden te kunnen maken. Het allerbeste op je verdere pad.
Liefs Ruth Kutsch Lojenga.

"We hebben met drie personen een workshop gevolgd bij Belinda. Reuze gezellig maar ook heel leerzaam en zeker voor herhaling vatbaar!

 

Ze luistert goed naar wat je zelf voor ideeën hebt en schaaft dat op een creatieve manier bij tot een heel mooi eindresultaat. Dus zoek je een leuke sieradenworkshop? Zoek dan niet verder!"

Groetjes, Debora, Marianne en Brammien

 "Onze dochter van acht heeft met haar negen vriendinnen bij ons thuis onder leiding van Butterfly Designs hele mooie sleutelhangers gemaakt. Ze zijn prachtig geworden en de kinderen waren heel erg enthousiast.
Belinda heeft er een behoorlijk stuk voor moeten rijden maar deed dit met gemak -en rekende hier niet eens veel voor-. Ik waardeer haar flexibiliteit enorm. Ze legt alles rustig en duidelijk uit.


Halverwege heb ik even een wild spelletje met de kinderen gedaan en nog even limonade bijgeschonken en zo zijn ze zeker wel 2 uur bezig geweest. Het was erg gezellig en met een geweldig resultaat. Echt een aanrader! Laatst informeerde een ouder bij mij wie we in de arm genomen hadden, omdat ze dit ook wilde gaan doen voor hun verjaarspartijtje!

Berna Krans, Nigtevecht"

 

Butterfly Designs                                                                                               

Oranjestraat 11A                                                                 

3921 BA  Elst (Utr.)                                                                      

06-12280049         

 

Wilt u langs komen? Gezellig maar graag vooraf even bellen!      

 

Reparaties mogen (goed verpakt in bijv een envelop) ook door de brievenbus worden gedaan.

Vergeet u niet uw naam en telefoonnummer op de envelop te zetten?                                                              

 

KvK 30251010